Nu begynder der at ske lidt...

Stenalderbrød

Efter indlægget i fredags har jeg fået mange henvendelser ang. stenalderbrødet og hvordan det laves. Derfor vil jeg give jer den opskrift jeg bruger.

Stenalderbrød

100 gram Græskarkerner

100 gram Solsikkekerner

100 gram Mandler

100 gram Hasselnødder eller valnødder

100 gram Hørfrø

100 gram Sesamfrø

5 Æg

1 dl. Olivenolie

2 tsk. Salt

Det hele røres sammen og puttes derefter i en form, og så skal det bages ved 160 grader i varmluft i en time.

Velbekommen og rigtig god søndag..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu begynder der at ske lidt...